Ντάλα μεσημέρι: Πιάτσα…Καλαμάκι (VIDEO)

Συγγραφέας
26 Απριλίου, 2016
1 λεπτό διάβασμα

(Ρεπορτάζ: Έφη Κυριάκου)

Όσοι περνούν από την παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου, βλέπουν  καθημερινά τα κορίτσια που κάνουν πιάτσα μέρα- μεσημέρι. Με τον ήλιο ντάλα, δίπλα σε έκθεση με …στρώματα, με την υπάλληλο να δουλεύει δίπλα τους! Η ιστορία είναι γνωστή, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί και να τις προσαγάγουν στο τμήμα ο νόμος τις αφήνει ελεύθερες, κατά τα άλλα κυνηγάνε τους κουλουρτζούδες που κλέβουν την εφορία.

Δεν είναι κατάσταση όμως αυτή, να βγαίνει βόλτα μια μητέρα με τα παιδιά της στην πόλη και να πέφτει μπροστά σε αυτή την εικόνα. Οι διαμαρτυρίες των περιοίκων είναι πολλές. Κάντε κάτι!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας