Ντάλα μεσημέρι: Πιάτσα…Καλαμάκι (VIDEO)
(Ρεπορτάζ: Έφη Κυριάκου)

Όσοι περνούν από την παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου, βλέπουν  καθημερινά τα κορίτσια που κάνουν πιάτσα μέρα- μεσημέρι. Με τον ήλιο ντάλα, δίπλα σε έκθεση με …στρώματα, με την υπάλληλο να δουλεύει δίπλα τους! Η ιστορία είναι γνωστή, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί και να τις προσαγάγουν στο τμήμα ο νόμος τις αφήνει ελεύθερες, κατά τα άλλα κυνηγάνε τους κουλουρτζούδες που κλέβουν την εφορία.

Δεν είναι κατάσταση όμως αυτή, να βγαίνει βόλτα μια μητέρα με τα παιδιά της στην πόλη και να πέφτει μπροστά σε αυτή την εικόνα. Οι διαμαρτυρίες των περιοίκων είναι πολλές. Κάντε κάτι!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.