Ιωάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά




Αυτός 60, εκείνη 24 – Το φλογερό ειδύλλιο του πλοιοκτήτη με τη γοητευτική νεαρή, η συγκατοίκησή τους στη Γλυφάδα και η πρώην σύζυγος που είναι ακόμη νυν!

Μία φωτογραφία πολλές φορές ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, αναδεικνύοντας πρωτίστως συναισθήματα, ειδικά όταν σε αυτήν πρωταγωνιστούν δύο άνθρωποι που προέρχονται όχι μόνο από διαφορετικές γενιές, αλλά είχαν διαγράψει τουλάχιστον μέχρι πρότινος εντελώς διαφορετικές πορείες.

Η συγκεκριμένη για την οποία γίνεται λόγος δεν δείχνει καν πρόσωπα, απλά δύο ζευγάρια χέρια, ένα ανδρικό και ένα γυναικείο, να ακουμπάνε τρυφερά το ένα πάνω στο άλλο. Τους καρπούς τους εκτός από τα ατσάλινα Rolex και ένα βραχιόλι Cartier κοσμούν και δύο μικρά καρτελάκια, αυτά που δίνονται σε κάποιον όταν εισέρχεται σε κάποιο ιδιωτικό θεραπευτήριο για ετήσιο τσεκ-απ. Αυτά τα δύο καρτελάκια αποκαλύπτουν τα ονόματα του ζευγαριού που επισκέφθηκε το «Υγεία» για προληπτικό έλεγχο πριν από λίγες εβδομάδες.

Πρόκειται για τον 60χρονο εφοπλιστή δόκτoρα Ιωάννη Κούστα και τη δεσποινίδα Δήμητρα Μέρμηγκα, την κατά 36 χρόνια μικρότερη σύντροφό του. Γεγονός που δεν έλαβε κανείς από τους δύο υπόψη του όταν στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού τα βλέμματά τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά και βρέθηκαν να συνυπάρχουν μέσα σε μια κοινή παρέα γνωστών και φίλων στον «Αστέρα». Τις συστάσεις και τα πρώτα χαμόγελα διαδέχτηκαν οι διερευνητικές συζητήσεις και ένα αδιόρατο φλερτ ανάμεσα στον γοητευτικά ώριμο εφοπλιστή και την 24χρονη καλλονή, το οποίο ελάχιστοι αντιλήφθηκαν. Η ανταλλαγή τηλεφώνων επισφράγισε εκείνη την πρώτη συνάντηση γνωριμίας του ισχυρού ανδρός της θάλασσας με τη γοητευτική νεαρά των νοτίων προαστίων, η οποία όπως φάνηκε λίγο αργότερα γέννησε αρχικά ένα παθιασμένο ειδύλλιο που εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.