Ειδική & Γενική Αγωγή: Αγώνες του σημερινού σχολείου για το δικαίωμα στη διαφορετικότητα
Με εκλεχτούς ομιλητές ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εκδήλωση – συζήτηση της Ομάδας Παιδείας της Δημοτικής Συνεργασίας γύρω από το θέμα της διαφορετικότητας στην εκπαίδευση.
Σας περιμένουμε!

Ο Αδριανός Μουταβελής είναι εκπαιδευτικός, απόφοιτος του Μ.Δ.Δ.Ε. και Σχολικός Σύμβουλος Ε.Α.Ε. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ειδική Αγωγή και στη Σχολική Ψυχολογία, καθώς και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Ειδική Αγωγή του Π.Τ.Δ.Ε. του Ε.Κ.Π.Α. Τα επιστημονικά και επαγγελματικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται σε θέματα έρευνας και πράξης στη συμβουλευτική και στην αντιμετώπιση προβλημάτων παιδιών και εφήβων.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Ο Σπύρος Κονταράκης είναι δάσκαλος, απόφοιτος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και είναι Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου. Οι σπουδές του είναι σχετικές με την Ειδική Αγωγή (μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο, μεταπτυχιακές σπουδές στο Ε.Λ.Π.).
Από τη θέση στην οποία υπηρετεί, εστιάζεται στις επαγγελματικές δεξιότητες των παιδιών με αναπηρία και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Δείτε εδώ πώς θα έρθετε στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών & Βαρηκόων (Φειδίου & Υμηττού, Αργυρούπολη)  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Τριπόλεως 43 & Ροδοπόλεως
Ελληνικό, Αττικής, A1 16777

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.