Οι “Ορίζοντες” στην “Ημέρα Σταδιοδρομίας”
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” συμμετείχε στην “Ημέρα Σταδιοδρομίας” η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 6/4/2016 στο ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου, με σκοπό την ενημέρωση των γονέων για τις επιλογές αναφορικά με την εκπαίδευση των παιδιών τους, ολοκληρώνοντας τη φοίτηση στα ΕΕΕΕΚ. 
Παρόντες στην όμορφη ενημερωτική αυτή δράση ήταν η διευθύντρια Ειδικής Εκπαίδευσης κ. Αστέρη, ο πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Λυμβαίος, η προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Δ΄ Αθήνας κ. Δήμου, ο σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κ. Μουταβελής, ο διευθυντής του ΣΕΚ Πειραιά κ. Αναστασόπουλος, ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου πρόληψης δήμων Ν. Σμύρνης – Αγ. Δημητρίου «Ήλιος» κ. Κωνσταντίνου, οι συναδέλφοι από τη διεύθυνση Ειδικής Εκπαίδευσης του υπουργείου κ. Χριστοπούλου και κ. Καλογεροπούλου, καθώς και Φορείς Ειδικής Εκπαίδευσης που εδρεύουν στην Αθήνα.
Δόθηκε η υπόσχεση ότι η συνεργασία θα είναι ανοιχτή και διαρκής, με σκοπό πάντα τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στα παιδιά μας.Eπένδυση στο Ελληνικό: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ανδρέα Κονδύλη (VIDEO)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X