Γρονθοκόπησαν μπασκεμπολίστα του “ΚΡΟΝΟΥ”!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στο κλειστό Εθνικής Αντίστασης στην Καλλιθέα, και μεταξύ της εφηβικής ομάδας του “ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ” και της αντίστοιχης του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, διεξήχθη ο ημιτελικός αγώνας των play off της Α’ κατηγορίας εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.

Στον αγώνα αυτό, όσοι εκ των μελών του ΔΣ του “ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ”, αλλά και γονείς και φίλαθλοι, που βρεθήκαμε εκεί, γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς αντιαθλητικής συμπεριφοράς ορισμένων αθλητών του ΙΚΑΡΟΥ, με κορύφωση το αναίτιο γρονθοκόπημα του αθλητή με το Νο 19, κατά του αθλητή της ομάδας μας Κωνσταντίνου Τάτση, που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του αθλητή στο παρκέ και στη συνέχεια την ακατάπαυστη ρινορραγία και την διακομιδή του στο νοσοκομείο, καθ’ υπόδειξη του ιατρού του αγώνα.

Ευτυχώς, μετά το συμβάν, επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και απ’ τις δύο ομάδες και πρυτάνευσε η λογική, αν και ο πατέρας του υπαίτιου αθλητή, προσπάθησε από την κερκίδα να πυροδοτήσει εκ νέου την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με ύβρεις κατά των μελών του ΔΣ του “ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ”, που είχαν σπεύσει να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Μετά από μια πορεία 40 ετών στο μπάσκετ, αθλητές του ΚΡΟΝΟΥ, ουδέποτε συμπεριφέρθηκαν μ’ αυτόν τον τραμπουκικό τρόπο σε αντιπάλους, πόσο μάλλον σε τμήματα εφήβων που στελεχώνονται από νέα παιδιά.

Ανέκαθεν, κύριο μέλημα του ΚΡΟΝΟΥ ήταν πρώτα η διαπαιδαγώγηση και η αθλητική άμιλλα και μετέπειτα η εκμάθηση του αθλήματος και η νίκη.Ποτέ αθλητές με τέτοιο ήθος και συμπεριφορά δεν παρέμειναν στο σύλλογο, ανεξάρτητα αν είχαν να προσφέρουν αγωνιστικά η όχι.

Μάλλον το ίδιο δεν συμβαίνει στον συγκεκριμένο σύλλογο και φαίνεται ότι το κύριο μέλημα του είναι η νίκη, η προβολή και η “παραγωγή” αθλητών, άσχετα με το ήθος τους και την εν γένει συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Δυστυχώς, από εκείνη την ημέρα και μετά, κανείς από τους υπεύθυνους του ΙΚΑΡΟΥ δεν ενδιαφέρθηκε για την πορεία της υγείας του αθλητή μας, κι αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα, αλλά και φανερώνει το πως αντιμετωπίζει τους αθλητές ο εν λόγω σύλλογος και πως αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό εν γένει.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.