Γιόγκα γέλιου με 15 ευρώ το μήνα




Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Αλίμου καινοτομεί και εντάσσει στα τμήματα του τη Γιόγκα Γέλιου.

Θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε πως να αναπνέουμε αποτελεσματικά, πως να διαχειριζόμαστε και να εκτονώνουμε το άγχος, πως να αντιμετωπίζουμε τον σωματικό και ψυχικό πόνο και πως να στεκόμαστε, απέναντι στη ζωή με θετική διάθεση.

Τα οφέλη από την γελωτοθεραπεία είναι πολλαπλά όπως:

  • άμεσο τρόπο διαχείρισης του άγχους και καρδιοαγγειακή άσκηση (1′ εγκάρδιου γέλιου ισοδυναμεί με 10′ εκγύμνασης σε κωπηλατικό μηχάνημα)
  • ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού συστήματος, καταστολή του στρες και άμβλυνση των δυσάρεστων συνεπειών στην φυσιολογία και την ψυχολογία
  • ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και απελευθέρωση από την συναισθηματική ένταση καθώς επίσης τόνωση της ψυχολογίας, της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης μέσω της έκκρισης ενδορφινών στα εγκεφαλικά κύτταρα.

 

Το τμήμα θα λειτουργεί Δευτέρα 19.00 – 20.00 ή Πέμπτη 19.00 – 20.00, στη Λεωφ. Ιωνίας 96.
Το κόστος είναι 15ευρώ/μήνα συν ένα δωρεάν μάθημα στο Κλαμπ Γέλιου.

Πληροφορίες: Τις εργάσιμες ημέρες από 9.00 – 16.00 στα Γραφεία του Θ.Ο.Π.Α.Α. (Ιωνίας 24 – Άλιμος) και στα τηλέφωνα : 210 – 9942500, 9942550 και 9942551

Ελάτε να γελάσουμε μαζί, όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή μπορούμε!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.