Για το πανηγύρι…
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σαν επαγγελματίες και σαν σύλλογος, θέλουμε το πανηγύρι να είναι επιτυχημένο και όπως έχουμε συμβάλει τόσα χρόνια, έτσι και φέτος προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Δυστυχώς όμως οι ενέργειες της δημοτικής αρχής δεν βοηθούν και αυτό γιατί:
  • Η Δημοτική Αρχή αγνόησε τελείως τις προσπάθειες, που έκανε ο σύλλογος μας, για την αντιμετώπιση της ιδιομορφίας της φετινής χρονιάς, όπου η Κυριακή του Θωμά συμπίπτει με την Κυριακή του δεκαημέρου προσφορών, όπου όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά.
  • Ο Σύλλογός μας, για την αντιμετώπιση αυτής της ιδιομορφίας, έκανε τις παρακάτω ενέργειες. Συγκεκριμένα, από τις 18 Μαρτίου, που καταθέσαμε εγγράφως τις προτάσεις μας στο Δήμο, με αριθμό πρωτοκόλλου 10197/18-3-2016, (σας το επισυνάπτουμε) και δεν πήραμε καμία απάντηση ως όφειλαν. Ζητήσαμε  να συναντηθούμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Εσόδων κο Ξηνταβελώνη , δυστυχώς, αυτό δεν έγινε δυνατό. Οι αλλεπάλληλες προσωπικές  μας επισκέψεις στο Δήμο, όπως και τηλεφωνικές συνομιλίες σε όλο αυτό 10ήμερο, με υπαλλήλους του τμήματος εσόδων, πάλι δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το τελευταίο τηλεφώνημα, στις 4 Απριλίου το πρωί, με την γραμματέα του Δημάρχου, μας παραπέμπει στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κο Κρητικό που δέχεται να μας συναντήσει την Τετάρτη 6 Απριλίου το μεσημέρι παρ ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα όπως μας είπε.
  • Αντί γι΄ αυτό, με έκπληξη είδαμε την Τρίτη 5 Απριλίου, ο Δήμος να μοιράζει σχετική ανακοίνωση, με ημερομηνία 4/4/2016, δηλαδή την ημέρα, που κλείσαμε τη συνάντηση. Επιεικώς πλήρης αδιαφορία και υπεροψία εξουσίας, για να μη πούμε τίποτα άλλο, της δημοτικής αρχής, απέναντι  στους εκπροσώπους των επαγγελματιών του Ελληνικού.
  • Σίγουρα ο Δήμος, είναι ο βασικός και μοναδικός διοργανωτής του πανηγυριού. Αυτός παίρνει τις όποιες αποφάσεις και έχει την πλήρη ευθύνη, των αποφάσεων του. Μέχρι τώρα όμως , όλες οι διοικήσεις του Δήμου, στα πλαίσια της απλής λογικής και καλής συνεργασίας, ως όφειλαν, συζητούσαν με τον Σύλλογο μας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του πανηγυριού και πάντα γίνονταν προσπάθεια, να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις σ’ αυτά και όταν δεν υπήρχε συμφωνία, πάντα υπερίσχυε η γνώμη του δήμου, που είναι και το λογικό.
  • Δυστυχώς τα δυο τελευταία χρόνια, η Δημοτική Αρχή είναι στη λογική του «αποφασίζομεν και διατάσομεν» άλλων εποχών και όχι στη λογική της συζήτησης, της συνεννόησης και της διαβούλευσης, αγνοώντας το σύλλογο μας, περιφρονώντας τους επαγγελματίες του Ελληνικού. Μετά λύπης μας βλέπουμε ότι οι περσινές απαράδεκτες ενέργειες (προσαγωγή του Προέδρου μας στο Αυτόφωρο…), συνεχίζονται και φέτος με άλλο προσωπείο.
  •   Αξίζει να σημειώσουμε ότι η υπόσχεση περί ελεύθερων τεσσάρων η ενός μέτρου, με τον τρόπο που εννοεί η δημοτική αρχή, δεν έχει καμία αξία, γιατί απλά αυτό δεν μπορεί να τηρηθεί όση και καλή διάθεση να έχει, (όποιος ξέρει από πανηγύρι αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά).
  • Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, εμείς αναλαμβάνοντας την δική μας ευθύνη, καλούμε τους επαγγελματίες του Ελληνικού  να βοηθήσουν για την επιτυχή διεξαγωγή του πανηγυριού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.