Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης: “Της μοίρας τα μελλούμενα” (EIKONEΣ)




Στον κατάμεστο από θεατές κάθε ηλικίας πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου δόθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 η πρεμιέρα του Θεατρικού έργου «Της μοίρας τα μελλούμενα» Θεατρική Ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής«Το Κούγκι».Παρέστησαν: ο δήμαρχος Π.Φαλήρου Διονύσιος Χατζηδάκης συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Γιώργος Δόσης και Κώστας Κωνής ( πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του απερχόμενου προεδρείου).
Επίσης πρόεδροι πολλών Συλλόγων και σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αθήνας.
Την πολύ μεγάλη επιτυχία της παράστασης την επικρότησε και επιβεβαίωσε το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού στο τέλος του έργου.Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του έργου , τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και τους ευχαριστούμε που μας ταξίδεψαν νοσταλγικά 60 χρόνια πίσω και να ανασύρουμε γλυκές αλλά και πικρές αναμνήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λουστραδόροι,λατερνατζήδες,τροχιστές,κουλουρτζήδες,καφετζήδες,εφημεριδάδες,πετράδες,Ηπειρώτες φουρναραίοι,αλλά και προξενήτρες,νύφες,γαμπροί,τσιγγάνες,κουτσαβάκια,βαρελόφρονες μέθυσοι,λουσάτες κυρίες της πόλης,σκηνές της δεκαετίας 1950-60 με συγκρούσεις παραδόσεων και εκσυγχρονισμού, παρέλασαν από τον πολυχώρο του δημαρχείου και παρότι όλοι ερασιτέχνες,μέλη της Ένωσης Ηπειρωτών Αγ.Δημητρίου Αττικής “Το Κούγκι” η σκηνή τους άντεξε και φάνηκε στο χειροκρότημα!Επίσης το χειροκρότημα αξίζει στο δ.σ. του συλλόγου για την πρωτοβουλία του αλλά και στους θεατές που γέμισαν με τρόφιμα και αγάπη το όχημα των κοινωνικών δομών του Δήμου Π.Φαλήρου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – Μαζί για το Π.Φάληρο

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.