Ανοιχτή διαβούλευση για το έργο διαμόρφωσης της οδού Πριάμου
Σε ανοιχτή διαβούλευση τίθεται το έργο διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων και βελτίωσης του φωτισμού στην οδό Πριάμου, στο δήμου Αγίου Δημητρίου, από το ύψος της οδού Φλέμινγκ μέχρι την οδό Δράμας.

Στα συνημμένα αρχεία που υπάρχουν παρακάτω, μπορείτε να βρείτε την πρόταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, την ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Τεχνικού Προγράμματος, καθώς και δύο σχέδια τυπικής διαμόρφωσης της οδού.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Παρατηρήσεις, υποδείξεις και προτάσεις επί του σχεδίου, μπορείτε να υποβάλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 30-4-2016, ώστε η τελική απόφαση που θα ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο να ανταποκρίνεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες κατοίκων και διερχομένων.

Συνημμένα αρχεία:

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ανοιχτή διαβούλευση για το έργο διαμόρφωσης της οδού Πριάμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.