Ανασχηματισμός στο δήμο Γλυφάδας




Μετά από 18 μήνες θητείας, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προχώρησε σε  ανασχηματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις αντιδήμαρχοι εντός των επόμενων ωρών παραδίδουν τη θέση ευθύνης τους σε συναδέλφους τους.Πρόκειται για την Άννα Καυκά, τον Δημήτρη Μητρόπουλο και τον Δημήτρη Νιτσιόπουλο. 

Παράλληλα, αποφασίστηκε και μία ακόμη αλλαγή: Η αντιδημαρχία Διοικητικού και Εσόδων μετατρέπεται σε Διοικητικού- Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας με τον Στέλιο Θεοδοσόπουλο να τοποθετείται στη συγκεκριμένη θέση ευθύνης.

Αντιδήμαρχος Υποδομών και Αστικής Ανάπτυξης στη θέση του κ. Μητρόπουλου αναλαμβάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είχε θητεύσει  ξανά και στο παρελθόν στην ίδια θέση. Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει και η τρίτη νέα αντιδήμαρχος  Παιδείας Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Νατάσσα Αργυροπούλου.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Παπανικολάου προχωρά σε ανασχηματισμό.  Είχε προηγηθεί πέρυσι, η αλλαγή θέσεων των αντιδημάρχων Γιάννη Τζούβελη και Μάριου Κασσέρη.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην πόλη τους τρεις αποχωρήσαντες, ενώ όπως μάθαμε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενεργοποίησή τους στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: glyfada24.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.