45 εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν το σεμινάριο για την παιδική κακοποίηση
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 και ο δεύτερος κύκλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς με θέμα :

«Παιδική Κακοποίηση Παραμέληση, αναγνώριση, αντιμετώπιση και διαχείριση περιστατικών στη σχολική κοινότητα».Στο κέντρο των εξελίξεων ο Άλιμος: Σύνοδος για το μεταναστευτικό της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 Την επιμόρφωση παρακολούθησαν 45 εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.  Με το τέλος του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν σε ηλεκτρονική μορφή εκπαιδευτικό υλικό και τη σχετική νομοθεσία ως εφόδιο και σύμμαχο στο σπουδαίο τους λειτούργημα.

Η Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου ευχαρίστησε την ψυχολόγο του Δήμου, κα. Ανθούσα Πίκη για την ιδέα και την άψογη οργάνωση του σεμιναρίου, τους εκπαιδευτικούς για την άμεση ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή τους, αλλά και τις Διευθύντριες των σχολείων, κα. Αποστολία Παπαγιάννη και κα. Αλεξάνδρα Σταθοπούλου για την εξαιρετική φιλοξενία που προσέφεραν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X