“Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση και ετοιμότητα”

Συγγραφέας
20 Μαρτίου, 2016
2 λεπτά διάβασμα

Δυναμικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει, για δεύτερη φορά σε τρεις μήνες, μέσω της σελίδας του στο facebook ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, σε περίπτωση που δεν αποσυμφορηθεί το Ελληνικό από τους μετανάστες.

Ο δήμαρχος γράφει ότι με ενέργειες του ίδιου και της “Ελληνικόν Α.Ε”, απετράπη η εγκατάσταση 3.000 μεταναστών στην πρώην αεροπορική βάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ:

Ενημέρωση για το Ελληνικό και τους Μετανάστες. Εχθές, μετά από σφοδρή αντίδραση μας αλλά και της Ελληνικό Α.Ε, απετράπηκε (προσωρινά τουλάχιστον ) η εγκατάσταση επιπλέον 3000 χιλιάδων μεταναστών στο πάνω μέρος του αεροδρομίου, στην πρωην αεροπορική βάση μεσα στις γειτονιές το δηλαδη των Σουρμενων και της Αγιας Παρασκευης.

Το Ελληνικό έχει ήδη 5000 ανθρώπους που βρίσκονται σε “αθλιες συνθήκες” ενω εδώ και 7 μήνες φιλοξένησε και φιλοξενεί συνεχώς χιλιάδες μετανάστες την ώρα που άλλοι μας εκφράζουν μεν ρητορικά την αλληλεγγύη τους αλλά δεν ανοίγουν δικούς τους χώρους φιλοξενίας.

Κάποιοι τοπικοί παράγοντες της αντιπολίτευσης μας, κάνουν ότι μπορούν για να γεμίσει όλο το αεροδρόμιο σκηνές. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του για την ανεύθυνη αυτή στάση τους απέναντι στον κόσμο της πόλης μας αλλά και τους ίδιους τους μετανάστες που τους χρησιμοποιούν στα τοπικά τους παιχνίδια ανεξαρτήτως αν ζουν τρίτο κοσμικά στους χώρους τους αεροδρομίου.

Καλούμε την κυβέρνηση να τηρήσει την υπόσχεση της και να ανοίξει και άλλους δήμους σε όλη την Αθήνα ώστε να αποσυμφορεθεί το Ελληνικό που σύμφωνα με την Δέσμευση του Υπουργου θα έκλεινε τον Μάρτιο .

Καλούμε επίσης τον κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση και ετοιμότητα γιατί ούτε άλλο αιφνιδιασμό θα ανεχτούμε ούτε το Ελληνικό θα γίνει ο μόνιμος προσφυγικός καταυλισμός της Αθήνας που κάποιοι τοπικοί δημοτικοί παράγοντες με κομματικές αναφορές στην κυβέρνηση επιδιώκουν και καλλιεργούν.

Στηρίζουμε ανθρωπιστικά τους ανθρώπους αυτούς που δεν τους αξίζει το πάτωμα της κλειστής για 15 χρόνια αίθουσας ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ αλλά απαιτούμε να κατανεμηθεί σε όλη την Αττική το βάρος της φιλοξενίας αυτής.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα συναντήσει πλέον την δυναμικη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

“Αν ο υπουργός δεν δεσμευτεί ότι θα κλείσει το Ελληνικό θα έχουμε κινητοποιήσεις”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας