Δωρεάν σινεμά στην Αργυρούπολη




“MOMENTUM” –  Προβολή κινηματογραφικής ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης συνεχίζει τις χειμερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης οι οποίες θα πραγματοποιούνται την περίοδο 29 Ιανουαρίου έως και 8 Απριλίου 2016 κάθε Παρασκευή στις 21:15 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Κύπρου 68 – πλ. Δημαρχείου) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με την παρακάτω ταινία:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 21:15 :

«MOMENTUM»

 Είδος: Θρίλερ Δράσης | Σκηνοθεσία: Στίβεν Καµπανέλι .Παίζουν: Όλγκα Κουριλένκο, Τζέιµς Πιουρφόι, Μόργκαν Φρίµαν

Η Άλεξ, µια µυστηριώδης γυναίκα, θα βρεθεί µε τον πρώην συνεργάτη της ο οποίος θα της προτείνει µια τελευταία αποστολή. Γρήγορα θα συνειδητοποιήσει ότι η αποστολή αυτή είναι κάτι παραπάνω από µια κλοπή διαµαντιών. Ένας βίαιος φόνος θα πυροδοτήσει ένα ανελέητο κυνηγητό µεταξύ της Άλεξ και ενός αδίστακτου δολοφόνου. Τώρα η Άλεξ θα πρέπει να ανακαλύψει το απώτερο σχέδιο που κρύβεται πίσω από τη ληστεία που της ανέθεσαν, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεσκεπάσει τη µυστική σχέση µεταξύ των δύο αντρών οι οποίοι την έθεσαν στο στόχαστρο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.