Δωρεάν μαθήματα πρακτικής μελισσοκομίας




Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκαν τα μαθήματα Πρακτικής Μελισσοκομίας στο χώρο του πρώην Κάμπινγκ Βούλας. Τα μαθήματα έγιναν στο χώρο που σε καθημερινή βάση φροντίζουν οι εθελοντές του π. Κάμπινγκ Βούλας.
Τα μαθήματα απευθύνονταν κυρίως σε άνεργους και από την πρώτη χρονιά οι θέσεις συμπληρωθήκαν μέσα σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα.
Συνολικά τα τρία χρόνια παρακολούθησαν τα μαθήματα πάνω από 120 υποψήφιοι μελισσοκόμοι.
Επίσης μαθήματα μελισσοκομίας προσφέρθηκαν την πρώτη χρονιά και στην δομή ¨ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ¨.
Από το σύνολο των υποψήφιων μελισσοκόμων που παρακολούθησαν τα μαθήματα, το 80% εξ αυτων έχουν ασχοληθεί με τη μελισσοκομία, ενώ τουλάχιστον 15 από αυτούς έχουν προχωρήσει και σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα κάποια παιδια από το ¨ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ¨ ασχολούνται επαγγελματικά με τη μελισσοκομία.
Θα πρέπει να πούμε ότι όλα τα προσφερόμενα μαθήματα μελισσοκομίας έγιναν εντελως δωρεάν.
Εμείς, στο Συνεργατικό Μελισσοκομείο, είμαστε πολύ ευτυχείς που με τη μικρή συμβολή μας στηρίξαμε με ουσιαστικό τρόπο το εγχείρημα των εθελοντών ώστε αυτός ο πολύτιμος δημόσιος χώρος να αξιοποιηθεί υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

voulacamp.blogspot.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.