Aγορά δύο μηχανικών πρεσών για τα απορρίματα




Στην προμήθεια δύο μηχανικών πρεσών αποκομιδής απορριμμάτων προχώρησε η υπηρεσία καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οι οποίες θα συμβάλουν στην εξοικονόμηση σημαντικού χρηματικού ποσού από το Δημοτικό Ταμείο και παράλληλα θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες προς τους δημότες υπηρεσίες του τμήματος.

Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα ο Δήμος δαπανούσε 75.000 € ετησίως για να νοικιάζει πέντε συνολικά πρέσες, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε σημεία με μεγάλο φόρτο σκουπιδιών (Ασκληπιείο, Σχολή Ευελπίδων, Παραλίες) και συμπιέζουν τα απορρίμματα που συλλέγουν προκειμένου να τα μεταφέρουν στον ΧΥΤΑ συμπιεσμένα σε λιγότερα δρομολόγια. Η αγορά των δύο πρεσών ανήλθε στο ποσό των 60.000 € και ο Δήμος προτίθεται να προχωρήσει σύντομα στην προμήθεια άλλων δύο προκειμένου να μπορεί να καλύπτει τις υπηρεσιακές του ανάγκες με ίδια μέσα.

Η προμήθεια των πρεσών αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση της συνολικής αναβάθμισης της υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου στην κατεύθυνση της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών  από τον Δήμο προς τους κατοίκους της πόλης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.