Αρνούνται βοήθεια για τους πρόσφυγες στο Ελληνικό;




Μια πολύ σοβαρή καταγγελία από την Αλιμιώτισσα ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά, για τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, στο Ελληνικό. Σύμφωνα με ατά που γράφει στη σελίδα της στο facebook, κάποιος γνωστός της ενδιαφέρθηκε να προσφέρει διάφορα προϊόντα αλλά έπεσε σε τοίχο.

Του είπαν ότι δεν τα χρειάζονται και ότι όλα αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι προπαγάνδα!!!

Δείτε την καταγγελία της Αυγής Βουτσινά:

Συνεργάτης μου που έχει μεταξύ άλλων και φούρνο,ετοίμασε απο 300 κομμάτια κρουασάν, φρατζολάκια ψωμιού,τυρόπιτες,και διάφορα άλλα προϊόντα. Πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να μάθει πως μπορεί να τα παραδώσει στο Ελληνικό.

Του έδωσαν ένα κινητό, και πήρε.Η κυρία (που λέει ο λόγος κυρία) που απάντησε,ούτε λίγο ούτε πολύ ενοχλήθηκε απο την κλήση,ρωτώντας τον αγενέστατα που βρήκε το τηλέφωνό της,και του είπε ότι οι πρόσφυγες…μετανάστες…όπως θέλετε πείτε το, δεν χρειάζονται τίποτα,και ότι όλα αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι προπαγάνδα.

Φυσικά του ζήτησε να μην ασχοληθεί πάλι με το θέμα αυτό.Τα πράγματα πήγαν τελικά στο χωριό SOS στην Βάρη.Εκεί στέλνει κάθε εβδομάδα προμήθειες έτσι κι αλλιώς.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι μόνο ανθρωπιστικό.Είναι βαριά πολιτικό.Όποιος νομίζει ότι σκέφτονται ανθρωπιστικά τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ του τόπου μας,και προσπαθεί να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους,κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.Το μόνο που καταφέρνουμε,είναι να βοηθάμε τα λαμόγια να κονομάνε περισσότερα, είς βάρος όλων μας.

Ψάχνοντας λοιπόν έμαθα κι άλλα πράγματα πολύ…πολύ…πολύ…σοβαρά,τα οποία θα προσπαθήσω να τα τεκμηριώσω.

Άν τα καταφέρω,με την βοήθεια φίλου,καθαρού δημοσιογράφου,θα βγεί στη φόρα θέμα που θα πρέπει ο εισαγγελέας να κόψει κεφάλια…..

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Αρνούνται βοήθεια για τους πρόσφυγες στο Ελληνικό;

  • 24/03/2016 at 10:14 μμ
    Permalink

    έλα στη παραλία του Αγίου Κοσμά να δεις που κοπρίζουν εδώ και κει

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.