Στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βουλιαγμένης η κηδεία του Ηλία Καμμένου – Στη Γλυφάδα η επιμνημόσυνη δέηση




Μια σημαντική μορφή στον χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας και δη του αυτοκινήτου, ο Ηλίας Καμμένος, πατέρας του Πάνου Καμμένου, έφυγε από τη ζωή.

Ο Ηλίας Καμμένος, με καταγωγή από το Γαλαξίδι, συνέδεσε το όνομά του με τον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα ειδικά από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 και μετά, έχοντας αναλάβει για την εγχώρια αγορά αντιπροσωπείες του “ανατολικού μπλοκ”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Το «Συγκρότημα Η. Καμμένος» ήταν από τα πλέον γνωστά επιχειρηματικά ονόματα της εποχής, είχε τα κεντρικά του γραφεία στην Αθήνα, επί της Λ. Συγγρού, όπου πλέον στεγάζονται τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ διατηρούσε υποκαταστήματα και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

Ο Ηλίας Καμμένος ήταν αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα, των ανατολικογερμανικών αυτοκινήτων Trabant και Wartburg.

Αυτοδημιούργητος ξεκίνησε ως αυτοκινητιστής, άνθρωπος ιδιαίτερα ζεστός και με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Έκανε πολλές αγαθοεργίες μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Μετά από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο έφυγε κοντά στα 90, αφήνοντας 2 παιδιά και 6 εγγόνια.

Η επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Αγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα. Η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βουλιαγμένης στις 14:00.

Όπως έγινε γνωστό η οικογένεια Καμμένου επιθυμεί αντί στεφάνου τα χρήματα να κατατεθούν στο λογαριασμό (0024/232/70036, Τράπεζα Ελλάδος, IBAN 7701000240000000023270036) για τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους στην Κίναρο.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

«Πριν λίγες ώρες έφυγε από κοντά μας ο πατέρας του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Ηλίας Καμμένος.

Υπήρξε στυλοβάτης του Κινήματος, δραστήριος και τολμηρός μέχρι την τελευταία ώρα, δίνοντας δύναμη και θάρρος σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο αύριο.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο στήριξε με ήθος, αρχές και συνέπεια. Θα μείνει σημείο αναφοράς για όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στον Πρόεδρό μας και στην οικογένειά του».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.