Πρόσκοποι Παλαιού Φαλήρου: Disco Party στο ξενοδοχείο Coral




Αγαπητοί Γονείς, Φίλοι και Παλαιοί Πρόσκοποι,

Τα ένδοξα ’80s & ’90s είναι εδώ και συνεχίζουν να μας ξεσηκώνουν. Μπορεί πλέον να λείπουν οι βάτες, τα λαμέ, τα φουσκωτά μαλλιά, τα φανταχτερά ρούχα, όμως οι ένδοξες «καρέκλες» μας κάνουν να χορεύουμε στους ρυθμούς τους με την ίδια ένταση και διάθεση. Αν είστε από αυτούς που πέρασαν τη νιότη τους αυτές τις δεκαετίες ξέρετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ασύγκριτες αναμνήσεις… θέλετε να πάτε πίσω;

Βρισκόμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι προγραμματίζουμε το Disco Party για την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016, με ώρα προσέλευσης στις 21:00.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να βρεθούμε παρέα και να διασκεδάσουμε. Το οικονομικό όφελος που πιθανώς να αποκομίσουμε για το Σύστημά μας θα είναι απλά ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Το ποσό των € 15,– ανά άτομο, € 10,– ανά παιδί κάτω των 11 ετών και η διάταξη των 12θέσιων, 10θέσιων και 8θέσιων τραπεζιών πιστεύουμε ότι σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε την ιδανική παρέα σας για εκείνο το βράδυ.

Το Disco Party μας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα NHREAS στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Coral (Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Παλαιό Φάληρο – http://www.coralhotel.gr) με Dj για τις μουσικές επιλογές της βραδιάς. Θα υπάρχει μπουφές με απεριόριστο φαγητό και απεριόριστη κατανάλωση σε αναψυκτικά, μπύρες και εμφιαλωμένο κρασί. Η αποκριάτικη ενδυμασία είναι προαιρετική για όσους, μικρούς και μεγάλους, το επιθυμούν και θα απογειώσει τη disco διάθεση μας στα ύψη.

Κάθε οικογένεια παραλαμβάνει εσώκλειστες 4 προσκλήσεις με στόχο να τις αγοράσει, χωρίς να είναι υποχρεωτικό. Ευχή μας όμως είναι να ζητηθούν περισσότερες, ώστε να δημιουργηθούν οι ανάλογες παρέες. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση, κρατήσεις τραπεζιών στους κ. Χαράλαμπο Χραδέλλη (κινητό: 6972 956 151) και κ. Τάσο Μπουραζάνη (κινητό: 6978 363 118).

Για διαχειριστικούς λόγους, η καταληκτική ημερομηνία κράτησης τραπεζιών και κατάθεσης χρημάτων είναι η Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016.

Έχοντας την πεποίθηση ότι όλοι θα συμβάλλουμε με φίλους και γνωστούς στη στήριξη του Party μας, ευχόμαστε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά μαζί σας.

www.1snpfalirou.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.