Φύτεψαν ελιά στην παραλία του Κορδελιού της Σμύρνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συμβολική δενδροφύτευση ελιάς, του συμβόλου της Ειρήνης και της Φιλίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην παραλία του Κορδελιού της Σμύρνης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Δήμαρχο του Κορδελιού (Καρσιαγιακά) Χοσείν Μουτλού Ακπουνάρ και τον Πρόεδρο της Εστίας Νέας Σμύρνης  Ιωάννη Παπαδάτο.

O πρόεδρος της Εστίας Νέας Σμύρνης Ιωάννης Παπαδάτος

Ο δήμαρχος του Κορδελιού υποδέχθηκε θερμά τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα γιατί όπως είπε ο Πατριάρχης, πέρα από το περιβάλλον φιλίας και εγκαρδιότητας, ο δήμαρχος του Κορδελιού τιμά και το αξίωμα του Οικουμενικού Θρόνου.

Είθε αυτές οι ελιές να καρποφορήσουν προς όφελος της ειρήνης και της φιλίας των δύο λαών τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης και έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στις παλιές καλές στιγμές του Κορδελιού, της σημερινής Περαίας της Θεσσαλονίκης, όσο και στη σημερινή πραγματικότητα με την δημιουργίατης μικρής Ορθόδοξης Κοινότητας της Σμύρνης

 Εστία Νέας Σμύρνης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.