Νέος Κύκλος: Ομάδες προετοιμασίας νέων γονέων – εγκύων
Ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης και το τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με την Μαία Κατερίνα Γεωργακούλα για την δημιουργία ομάδων νέων γονέων με στόχο την προετοιμασία  μιας εγκυμοσύνης του τοκετού και  της γονεϊκότητας.

Ο κάθε κύκλος συναντήσεων  θα αποτελείται από 8 συνεδρίες, 1 συνάντηση εβδομαδιαίως  όπου οι έγκυες γυναίκες μπορούν  μόνες τους είτε με τον σύντροφό τους ή οποιοδήποτε άλλο άτομο της επιλογής τους  να έχουν μια ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση για τη μητρότητα, τα στάδια τοκετού, τη φροντίδα βρέφους, το πλάνο τοκετού καθώς και συμβουλευτική σε θέματα διατροφής  και καλής υγείας μητέρας και νεογνού.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Οι συναντήσεις  θα πραγματοποιούνται στο   Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου (Ολυμπίας 40-42) απογευματινές ώρες  μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Στόχος του προγράμματος είναι  η σωστή προετοιμασία και  η ενημέρωση των γονέων καθώς και  η παροχή μιας γενικής  πληροφόρησης σε κάθε έγκυο γυναίκα που επιθυμεί να επιλέξει την καταλληλότερη για εκείνη και το παιδί της μορφή φροντίδας.

Η ομάδα μπορεί να αποτελέσει  πηγή γνώσης και δύναμης και οι υπηρεσίες του Δήμου θα στηρίξουν την ανάπτυξη της εν λόγω δράσης.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν οι έγκυες γυναίκες του Δήμου μας καθώς και ένα άτομο της επιλογής τους.

 Ο νέος κύκλος ομάδων για εγκύους θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το  τηλ:210-9961973-2109904205ενώ για πληροφορίες και μόνο στο 6970678817 ή στο  email: [email protected].

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.