Nέα Σμύρνη: Ανακαινίστηκε η παιδική χαρά στην πλατεία Ζαρίφη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ολοκληρώθηκε και δόθηκε πλήρως ανακαινισμένη στο κοινό, η παιδική χαρά στην πλατεία Ζαρίφη, ενώ ξεκινά και η κατασκευή της νέας πρότυπης μουσικής παιδικής χαράς στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης- αναβάθμισης στην παιδική χαρά της οδού Βασιλέως Γεωργίου. Άμεσα προβλέπεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες ανάπλασης της παιδικής χαράς στην οδό Ταταούλων, καθώς και στην πλατεία Άνοιξης, που αφορούν στην τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας από φυσικά υλικά, στην αντικατάσταση παιχνιδιών (κούνιες, τραμπάλες) και τοποθέτηση καινούριων, που τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές καθώς και στην τοποθέτηση νέων περιφράξεων, όπου αυτές απαιτούνται.
Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια των παιδιών μας και η δημιουργία ενός χώρου στον οποίο θα μπορούν να παίζουν και να χαίρονται, αλλά και οι γονείς – συνοδοί να νιώθουν ασφαλείς μέσα σε ένα νέο, ελεγμένο και πιστοποιημένο περιβάλλον.
Ακολουθώντας πιστά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η Δημοτική Αρχή προχωρά σε πράξεις, προκειμένου να συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και κατοίκων της Νέας Σμύρνης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.