Θα φανερωθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι κρυφοί χορηγοί των 3Β;
Τις μελέτες για τεχνικά έργα του Δήμου που θα πραματοποιηθούν από χορηγούς των οποίων το όνομα δεν έχει ακόμα φανερωθεί θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην ερχόμενη συνεδρίασή του.

 Συγκεκριμένα, την Τρίτη στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 2η συνεδρίαση του έτους και στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται έξι μελέτες για μεγάλα τεχνικά έργα του Δήμου που η δημοτική αρχή ανέθεσε σε χορηγούς των οποίων το όνομα παρότι κλήθηκε επανειλημμένα, ουδέποτε αποκάλυψε.
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει τους όρους και τη δωρεάν εκπόνησή τους και μένει να αποδειχθεί αν επιτέλους ο Δήμαρχος φανερώσει τους χρηματοδότες τους.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Ο Δημοσθένης Δόγκας αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν εκφράσει έντονες επιφυλάξεις για την ανωνυμία αυτή, σημειώνοντας ότι ο χρηματοδότης μιας μελέτης ενδέχεται να δίνει και κατευθύνσεις στην εκπόνησή της που να είναι αντίθετες προς το δημόσιο συμφέρον αλλά συμβατές προς το προσωπικό του.  [περισσότερα εδώ]

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2016. Σχετικά: Η υπ. αρ. 1/2016 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

2. Διαγραφή των αξιώσεων κατά του Δήμου λόγω παραγραφής τους.

3. 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2016.

4. Έκδοση εγγυητικών επιστολών και ορισμό του Δημάρχου ως νόμιμου εκπροσώπου για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης και της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε.

5. Έγκριση των όρων και της δωρεάν εκπόνησης μελέτης υπό τον τίτλο “Πλατεία Νυμφών Βουλιαγμένης” υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 4014/11.

6. Έγκριση των όρων και της δωρεάν εκπόνησης μελέτης υπό τον τίτλο “Νέος Παιδικός Σταθμός Βούλας” υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 4014/11.

7. Έγκριση των όρων και της δωρεάν εκπόνησης μελέτης υπό τον τίτλο “Νέου κτηρίου Νηπιαγωγείου και Βρεφονηπιακού Σταθμού Βουλιαγμένης” υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 4014/11.

8. Έγκριση των όρων και της δωρεάν εκπόνησης μελέτης υπό τον τίτλο “Αθλητικών Εγκαταστάσεων και πολιτιστικού χώρου στο Δίλοφο Βάρης” υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 4014/11.

9. Έγκριση των όρων και της δωρεάν εκπόνησης μελέτης υπό τον τίτλο “Κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης” υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 4014/11.

10. Έγκριση των όρων και της δωρεάν εκπόνησης μελέτης υπό τον τίτλο “Ειδική μελέτη για την δασολογική αξιολόγηση αδόμητων οικοπέδων της Δ.Ε. Βουλιαγμένης” υπό την επίβλεψη της Υπηρεσίας Δόμησης και σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 4014/11.

11. Σύσταση και συγκρότηση επιτροπών του Δήμου έτους 2016.

12. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής των έργων: Α) “Ανακατασκευή οδοστρώματος οδού Καρπενησίου” Π/Υ ποσού 59.998,69 € με ΦΠΑ Β) “Κατασκευές- Ανακατασκευές- Αποκατάσταση Κατειλημμένων πεζοδρομίων” Π/Υ 99.998,55 με Φ.Π.Α., αλλά και για την επιλογή μετά από κλήρωση επί του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός Δημοτικού Συμβούλου ως τακτικό μέλος και ενός Δημ. Συμβούλου ως αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής παραλαβής έργου.

13. Έγκριση του πρακτικού κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: “Ανάπλαση Περιβάλλοντος Χώρου Κοιμητηρίου” συμβατικού ποσού 93.479,59 €, αλλά και για την επιλογή μετά από κλήρωση επί του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός Δημοτικού Συμβούλου ως τακτικό μέλος και ενός Δημ. Συμβούλου ως αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής παραλαβής έργου.

14. Καθορισμός τελών και διαδικασία χρέωσης μεταφοράς ογκωδών αποβλήτων, κλαδεμάτων και προϊόντων εκσκαφών και κατεδαφίσεων.

15. Έγκριση της διαδικασίας για την διενέργεια του διαγωνισμού του έργου με τίτλο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣ Δ.Ε. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ”.

16. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου με τίτλο “Δημοτική Οδοποιία – Κατασκευή & Συντήρηση Οδών – Επισκευή Τσιμεντοδρόμων”.

17. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Κατασκευές για υλοποίηση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων”.

18. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Κατασκευή βάσεων από οπλισμένο σκυρόδεμα για την τοποθέτηση έξι (6) προκατασκευασμένων αιθουσών.

19. Έγκριση ανακατασκευής τμήματος πεζοδρομίου για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων επί της οδού Σουλίου 12 στο Ο.Τ. 12 στην περιοχή Πανόραμα της Δ.Ε. Βούλας.

20. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Οι Φίλοι του ΠΙΚΠΑ” για το έτος 2016 και απολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2015.

21. Ορθή επανάληψη της 282/2015 απόφασης του Δ.Σ. για την τοποθέτηση οικίσκου φύλαξης επί της οδού Αργοναυτών (εντός κοινόχρηστου χώρου, πεζοδρομίου) στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.

22. Διαγραφή οφειλής ποσού 5.271,05 € πλέον των προσαυξήσεων που αφορά μίσθωμα περιπτέρου επί της διασταύρωσης των οδών Παπάγου και Καραϊσκάκη, πλατεία Ελευθερίας της Δ.Ε. Βούλας από τον χρηματικό κατάλογο με αριθμό βεβαίωσης 569/18.6.2014.

23. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών της εταιρείας ΣΠΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ από βεβαιωτικούς καταλόγους Κ.Ο.Κ. και επαναβεβαίωση στους οδηγούς των οχημάτων.

24. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής της κας ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΙΝΑ από βεβαιωτικό κατάλογο Κ.Ο.Κ.

ΠΗΓΗ: 3vita.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.