Καλά νέα για τους αθλούμενους στον Άγιο Κοσμά




Ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Επιτροπής Διοίκησης του Eθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά υπογράφηκε με την Ελληνικό Α.Ε συμφωνητικό με το οποίο παρατείνεται η παραχώρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων έως και τις 31.10.2016.

Με την παράταση λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών και άλλων χώρων εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 και η χρήση του χώρου του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά από τους πολίτες  για αθλητικούς, ψυχαγωγικούς και πολιτιστικούς σκοπούς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
Mε θετικό τρόπο μπήκε η νέα χρονιά για τους αθλητές της ενόργανης γυμναστικής αφού έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια ανανεώθηκαν ορισμένα από τα όργανα που χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές.

Φυσικά, αναφερόμαστε για τα όργανα που υπήρχαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά τα οποία είχαν τοποθετηθεί εκεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Έπειτα από ενέργειες που έκανε η Ομοσπονδία τελικά έφτασαν στη χώρα μας τρία όργανα (κρίκοι, μονόζυγο και δοκός) τα οποία είναι στη διάθεση των Ελλήνων γυμναστών. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένες προσπάθειες είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά λόγω των capital control δεν είχε καταστεί εφικτό να ολοκληρωθεί η αγορά τους κάτι που τελικά συνέβη λίγο πριν το τέλος του 2015.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.