Άλιμος – Οικολογική Πόλη: Κέρδισαν το φλουρί και από ένα κάδο κομποστοποίησης (VIDEO)
O αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Οικολογίας, Αρτέμης Καραμολέγκος και η Νίκη Τσεσμελή από τον Σύλλογο Οικισμού Εκτελωνιστών Αλίμου, ήταν οι τυχεροί στην κοπή της πίτας που έγινε χτες, στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Eκτός από το φλουρί κέρδισαν και από ένα κάδο κομποστοποίησης, από αυτούς που θα διανεμηθούν δωρεάν σε δημότες, κατόπιν κλήρωσης. Η ιδέα για το πρωτότυπο οικολογικό δώρο ήταν του δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος έχει βάλει στοίχημα να περάσει το μήνυμα της ανακύκλωσης σε όλους τους κατοίκους του Αλίμου.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

“Τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά” είπε. Όλο και περισσότεροι πολίτες συμμετέχουν στην ανακύκλωση και αυτό φαίνεται από τον όγκο των ανακυκλώσιμων υλικών που συγκεντρώνει η Υπηρεσία Καθαριότητας. Κάδοι κομποστοποίησης θα τοποθετηθούν και στα σχολεία του δήμου για να μάθουν οι μαθητές τη χρησιμότητά τους στο περιβάλλον.

Εύχομαι το 2016 να είναι μια παραγωγική χρονιά. Ευχαριστώ τα μέλη της διοίκησης της αντιπολίτευσης και τους φορείς που συμμετέχουν στα κοινά της πόλης μας. Πάνω από όλους ευχαριστώ τους πολίτες του Αλίμου. Εύχομαι το 2016 να έχουμε θετικές εξελίξεις σε μεγάλα ζητήματα που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του Αλίμου (Κτήμα Τραχώνων, Αεροδρόμιο Ελληνικού, Μαρίνα Αλίμου, Παραλιακό Μέτωπο)

Ευχές για το 2016 έδωσαν οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης (Θάνος Ορφανός, Νίκος Τσαπαρλής, Ελένη Μπελιά,  Κυριακή Καμαρινού και Xαρίλαος Μέξας), ο γενικός γραμματέας του δήμου Ευάγγελος Κακαβής  και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άλιμος: Δωρεάν διανομή κάδων κομποστοποίησης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.