Άλιμος: Δωρεάν διανομή κάδων κομποστοποίησης
O δήμος Αλίμου, ξεκινάει την υλοποίηση του προγράμματος κομποστοποίησης στην πόλη  με τη δωρεάν διανομή ειδικών οικιακών κάδων κομποστοποίησης.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Κομποστοποίηση είναι η μετατροπή των οργανικών αποβλήτων της κουζίνας και του κήπου μας (φλούδες φρούτων και λαχανικών, υπολείμματα φαγητού, απόκλαδα κ.λπ.) σε λίπασμα, δηλαδή σε κομπόστ, μετά την τοποθέτησή τους σε ειδικό κάδο κομποστοποίησης. Το λίπασμα (κομποστ) που παράγεται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις γλάστρες ή στον κήπο μας.
Πρόκειται για έναν πολύ φιλικό στο περιβάλλον και οικονομικά συμφέροντα τρόπο διαχείρισης των οικιακών οργανικών αποβλήτων μας. Ο κάδος μπορεί να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι, τον κήπο ή άλλο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας.
Όσοι κάτοικοι του Αλίμου ενδιαφέρονται να προμηθευτούν ΔΩΡΕΑΝ τον ειδικό κάδο, για να κάνουν κομποστοποίηση στη μονοκατοικία ή την πολυκατοικία τους, παρακαλούνται να αποστείλουν email στο [email protected] ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 213 2008044, αναφέροντας: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ που διαμένουν στην κατοικία.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για όσους δηλώσουν ότι επιθυμούν να παραλάβουν τους ειδικούς κάδους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

χόλια στο “Άλιμος: Δωρεάν διανομή κάδων κομποστοποίησης

  • 18/01/2016 at 9:17 μμ
    Permalink

    Θα ηθελα και γω τον καδο κομποστοποιησης εξω απο τα σχολεια .μπραβο για αυτες τις πρωτοβουλιας

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.