Στο δικό σου παιδί τραγούδησε η Παπαρίζου;




Πολλές εκπλήξεις είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές της εκδήλωσης για τα παιδιά των εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας. Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή είχε τα πάντα… Παιχνίδια, χορό, Αϊ Βασίλη, ξωτικά, ζογκλέρ, δώρα αλλά και φαγητό για μικρούς και μεγάλους κ.α. Σε κάθε παιδί δόθηκε μια δωροεπιταγή 50 ευρώ για αγορά παιχνιδιών και ρούχων. Όμως δεν ήταν η μοναδική έκπληξη. Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διασχολικού Κέντρου Γλυφάδας και τότε το πάρτι απογειώθηκε… Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και μοίρασε δεκάδες αυτόγραφα. Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε εργαζόμενους και παιδιά, χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Αίσθηση προκάλεσε ότι από αυτό το πολύ όμορφο σκηνικό απουσίαζε το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ:glyfada24.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.