Ρεκόρ συμμετοχών στον Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης




Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου ο  XTERRA Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης 2015.

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό,  βρέθηκαν απο νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, για να συμμετάσχουν στην διοργάνωση. Οι 3 διαφορετικές αποστάσεις του αγώνα, 1000, 2500 & 5000 μέτρα, έδωσαν την δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον, με την εγγύηση της ομάδας του XTERRA Greece.

Ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση έδωσαν οι μικροί κολυμβητές ηλικίας 8-12 ετών απο σχολεία, κολυμβητικά σωματεία & συλλόγους, που αγωνίστηκαν στον παιδικό αγώνα των 100 & 200 μέτρων και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των θεατών και συμμετεχόντων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 11 το πρωί και ο μαγευτικός κόλπος των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, γέμισε με πολύχρωμα σκουφάκια που για περισσότερες από 2 ώρες έδιναν τη δική τους «μάχη» στην οριοθετημένη τριγωνική διαδρομή.

Στα 1000 μέτρα την πρώτη θέση στους άνδρες χωρίς στολή κέρδισε ο Φίλιππος Χέλμης και η Κωνταντίνα Γκοτζιά στις γυναίκες. Στην ιδια απόσταση με wetsuit νικητής ήταν ο Γιώργος Δεμέτης και στις γυναίκες η Σάσα Συλαιδοπούλου.

Στη μεσαία απόσταση των 2500 μέτρων την πρώτη θέση στους άνδρες χωρίς στολή κέρδισε ο Χάρης Σιατούνης και η Χριστίνα Γονίδη στις γυναίκες. Στην ιδια απόσταση με wetsuit νικητής ήταν ο Γιώργος Δανιηλ και στις γυναίκες η Κωνσταντίνα Ζυμβρακάκη.

Τέλος στη μεγάλη απόσταση των 5000 μέτρων στους άνδρες χωρίς στολή, ο Νίκος Σημαντήρας εκανε εξαιρετικό χρόνο και κέρδισε άνετα την πρώτη θέση, ενώ στις γυναίκες και δεύτερη στη γενικη κατάταξη η μοναδική Βίκυ Κουβέλη. Στην 5000 μέτρα με wetsuit νικητής ήταν ο Γιώργος Αλυφαντής και η Αγγελική Κεραμιδά στις γυναίκες.

Ό αγώνας ολοκληρώθηκε με τις απονομές όλων των κατηγοριών σε άντρες και γυναίκες.

Ήταν μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές. Τα επίσημα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί και ειναι διαθέσιμα στοwww.xterragreece.com

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης: DHL, Garmin, Arena, myathlete, Nestle, Vincenzo, High5, Oakley, Lifeguard Hellas.

Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές και την ομάδα του XTERRA Greece.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.