Μια συγκλονιστική θεατρική παράσταση! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μια συγκλονιστική θεατρική παράσταση με τίτλο «ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ» πραγματοποιήθηκε στις 3/12/2015 από τους μικρούς ήρωες-πρωταγωνιστές  της Εταιρείας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» στο πολιτιστικό –συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης με την Εταιρεία Σπαστικών και την παρακολούθησαν 450 μαθητές των δημοτικών σχολείων που του Δήμου μας με τους δασκάλους τους.  Οι μαθητές μας απεδείχθησαν ένα άριστο κοινό και απόλαυσαν την παράσταση. Με το κλείσιμό της δε βρέθηκαν όλοι οι μαθητές να χορεύουν και να τραγουδούν  στη σκηνή με τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Πήραν μέρος μέλη   από τη θεατρική και  τη χορευτική ομάδα της Καλλιτεχνικής Λέσχης, από τη χορωδία της Πόρτας Ανοιχτής καθώς και από παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημόσιου ειδικού δημοτικού σχολείου της Πόρτας Ανοιχτής.

Παρέστη ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Φώτης Ιασωνίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, ο οποίος και άνοιξε την εκδήλωση,  ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Νικοθόδης η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Σοφία Δροσάκη.

Από την Εταιρία Σπαστικών παρέστη η ιδρύτρια και Πρόεδρος κ. Δάφνη Οικονόμου, η Διευθύντρια κ. Λόη , κοινωνικοί λειτουργοί, εθελοντές και μέλη.

Αμοιβαία ήταν η υπόσχεση να παρουσιασθούν στους δημότες μας και στους μαθητές των σχολείων μας και άλλες παραστάσεις τις Εταιρείας Σπαστικών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.