Ο Παυλόπουλος παρασημοφόρησε Πασαλάρη και Διακογιάννη
Στο προεδρικό μέγαρο βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης. Ο δήμαρχος ήταν προσκεκλημένος στη βράβευση των δημοσιογράφων Χρήστου Πασαλάρη και Γιάννη Διακογιάννη. Όπως είναι γνωστό ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Χρήστος Πασαλάρης είναι Φαληριώτης και τον συνδέει στενή φιλία με τον Διονύση Χατζηδάκη.
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος, απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στους δημοσιογράφους Χρήστο Πασαλάρη και Γιάννη Διακογιάννη, σε τελετή που έγινε στο προεδρικό μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον Χρήστο Πασαλάρη επισήμανε την «μεγάλη και συνεπή προσφορά» του στη δημοσιογραφία, που «εμπνέεται πάντοτε από τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας». Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Χρήστος Πασαλάρης υπηρέτησε αυτές τις αρχές και αξίες «εμπράκτως δια της συμμετοχής στην Εθνική Αντίσταση».

Ο Χρήστος Πασαλάρης παραλαμβάνοντας τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι είναι «ο πρώτος Αρχηγός Κράτους που τιμά την ελληνική δημοσιογραφία, στο πρόσωπο δύο παλαίμαχων δημοσιογράφων».

Ο κύριος Παυλόπουλος τιμώντας τον Γιάννη Διακογιάννη τόνισε ότι η προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία «εμπνέεται πάντοτε από το ολυμπιακό πνεύμα και όχι μόνον, αλλά από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα γενικώς, μέσα από τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και του «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων».

Ο Γιάννης Διακογιάννης εκφράζοντας ευχαριστίες για την βράβευσή του από τον κύριο Παυλόπουλο, επισήμανε ότι έγινε από τον εκπρόσωπο της Δημοκρατίας. «Και είμαι πολύ πιστός στη λέξη Δημοκρατία στην Ελλάδα που χρειάζεται τη Δημοκρατία, γιατί από εδώ ξεκίνησε η Δημοκρατία», πρόσθεσε ο κ. Διακογιάννης.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.