Live η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Βούλας




Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εγκαινιάζει πιλοτικά το ολοκαίνουργιο WEB TV που δημιουργείται με ζωντανή κάλυψη των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από τις 18.00.
Το WEB TV θα καλύπτει όλες τις σημαντικές δράσεις του Δήμου, όπου είναι εφικτό τεχνικά και σε ζωντανή μετάδοση, και θα είναι αναρτημένα τα σχετικά video στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Έτσι οι πολίτες θα είναι σε θέση να παρακολουθούν όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και πολλές πολιτιστικές, αθλητικές, περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις του Δήμου.
Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, μπορείτε να συνδεθείτε ζωντανά το Σάββατο στις 18.00 μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.vvv.gov.gr/webtv.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.