Καταγγελίες μεταναστών για σπασμένα χέρια κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ειδομένη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




“Καθάρισε” την Ειδομένη η Ελληνική Αστυνομία και 2.300 μετανάστες πήραν το δρόμο προς το γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στο Φάληρο. Η ΕΛ.ΑΣ., αφού απομάκρυνε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, ενημέρωσε με σχετικό δελτίο Τύπου πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης “δεν προκλήθηκαν επεισόδια και έκτροπα ή άλλα συμβάντα ιδιαίτερης βίαιης συμπεριφοράς”. Υπάρχουν όμως καταγγελίες μεταναστών που αναφέρονται σε “βίαιες συμπεριφορές” και “σπασμένα χέρια”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ).

Στο Φάληρο έχουν φθάσει ήδη 14 από τα 45 λεωφορεία που ξεκίνησαν από την Ειδομένη, ενώ κάποιοι μετανάστες που αρνήθηκαν να μπουν στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο και… εξαφανίστηκαν. Η κατάσταση στο κλειστό του Φαλήρου, όσον αφορά τις συνθήκες υγιεινής, είναι απελπιστική.

Η ελληνική αστυνομία διαβεβαίωσε ότι πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση μεταφοράς των μεταναστών, χωρίς χρήση… βίας, κάτι που διαψεύδει στο παρακάτω βίντεο μετανάστης που μόλις αφίχθη στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.
“Πολλοί που ήρθαν τώρα εδώ είναι με σπασμένα χέρια και σε σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση”, καταγγέλλει.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άθλιες συνθήκες υγιεινής των προσφύγων στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.