Είμαστε διαφορετικοί, αλλά μπορούμε να συνυπάρξουμε!




Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τις Ομάδες Κοινωνικών Δεξιοτήτων ‘’Αστέρια’’ και επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο “Είμαστε διαφορετικοί, αλλά μπορούμε να συνυπάρξουμε!”, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης παιδιά και έφηβοι, με και χωρίς ιδιαιτερότητες, θα επιδοθούν σε κοινές δράσεις όπως:
• Δημιουργία μιας μεγάλης ζωγραφιάς από τα παιδιά του προγράμματος “Αστέρια” και των σχολείων του Αγ. Δημητρίου, η οποία θα στολίσει την πλατεία Άρη Βελουχιώτη.
• Βιωματικά παιχνίδια για προώθηση συνεργασίας μεταξύ παιδιών και εφήβων τυπικής ανάπτυξης και με αναπηρία.
• Μουσική με τον ραδιοφωνικό σταθμό LOVE RADIO, που θα βρίσκεται στην παρέα μας και χορός με δασκάλα χορού που θα καθοδηγεί τα βήματα των παιδιών.
• Στο τέλος, όλοι θα γράψουν από μια ευχή για την διαφορετικότητα πάνω σε ένα μπαλόνι και θα τα αφήσουν να πετάξουν συγχρόνως.

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.