Γιώργος Παπανικολάου: “Οι αγωνίες μας για τη δημόσια ασφάλεια εισακούστηκαν” (VIDEO)




O δήμαρχος Γλυφάδας για τη συμφωνία με το υπουργείο και τη διαμονή των μεταναστών στο γήπεδο χόκεϊ στο Ελληνικό:

«Αναπτύξαμε τις αγωνίες που έχουμε από την εμπειρία μας όλο αυτό το διάστημα των τελευταίων τεσσάρων μηνών που υπήρξε φιλοξενία υπηκόων τρίτων χωρών στο Ελληνικό και ακόμη μεγαλύτερες αγωνίες είχαμε για τη χρήση κι άλλων χώρων όπως κάποια τολ της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτονόητη ήταν η αγωνία μας για τη δημόσια ασφάλεια και τη δημόσια υγεία. Καταλήξαμε με τον κ. υπουργό οι τρεις δήμαρχοι και οι συναρμόδιοι στο εξής:

Πρώτον, δε θα χρησιμοποιηθεί κανένας άλλος χώρος στην Ελληνικό Α.Ε., Θα χρησιμοποιηθεί ο ίδιος χώρος που χρησιμοποιήθηκε μέχρι και σήμερα για ακόμα τρεις μήνες. Στην αλληλεγγύη που από την πρώτη στιγμή επιδείξαμε θα συνεχίσουμε και εμείς να βοηθάμε με κάθε τρόπο ούτως ώστε και οι άνθρωποι που θα φιλοξενηθούν εκεί να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Δεύτερον, θα υπάρχει πολύ ισχυρή φύλαξη από την αστυνομία και οι αγωνίες μας για τη δημόσια ασφάλεια εισακούστηκαν.

Τρίτον, το διάστημα αυτό θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες προετοιμασίες και πρόνοιες για τη δημόσια υγεία με τη φροντίδα αλλά και την καταγραφή των ανθρώπων που θα φιλοξενούνται ούτως ώστε να αποφευχθεί το παραμικρό παρατράγουδο. Ευελπιστούμε ότι αυτή η κοινή συνισταμένη στην οποία καταλήξαμε θα δώσει ένα καλό παράδειγμα του πώς η Πολιτεία με την αυτοδιοίκηση μπορούν να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για την κατανομή της πίεσης που υπαρχει παντου στη χώρα. Είμαστε οι τελευταίοι που θα λέγαμε ας είναι κάπου αλλού το κέντρο και μακριά από εμάς».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Συμφωνία Δημάρχων – Μουζάλα: Στο γήπεδο Χόκεϊ του Ελληνικού οι μετανάστες

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.