Γιάννης Κωνσταντάτος: “Ολοι οι δήμοι πρέπει να αναλάβουν την ίδια ευθύνη στο μέλλον” (VIDEO)




O δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης για τη συμφωνία με το υπουργείο  και τη διαμονή των μεταναστών στο γήπεδο χόκεϊ στο Ελληνικό:

«Αυτό που δεσμευτήκαμε έγινε πράξη. Δεν ανοίγουν τα τολ της αεροπορίας, δε θα είναι κοντά στις κατοικημένες περιοχές η εγκατάσταση. Άρα όλες οι ανησυχίες εξανεμίζονται πλέον και δεν υφίστανται. Η λειτουργία του χόκεϊ συνεχίζεται μέχρι τον Μάρτιο κι αυτό διότι η Ελληνικό ΑΕ και το ΤΑΙΠΕΔ διέπονται από συγκεκριμένες δεσμεύσεις στο πλαίσιο της αξιοποίησης του χώρου για την μελλοντική επένδυση. Αυτό που μας υποσχέθηκαν και είναι ξεκάθαρο είναι ότι συνεχίζεται μεν η λειτουργία του χόκεϊ, είμαστε όλοι θετικοί, γιατί η αυτοδιοίκηση βγάζει το ανθρώπινο πρόσωπο της, όπως το έδειξαν όλοι οι δήμοι από τις αρχές του Σεπτέμβρη. Όλοι οι δήμοι πρέπει να αναλάβουν την ίδια ευθύνη στο μέλλον κι αυτή είναι μια υπόσχεση που πρέπει να τηρηθεί»

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Συμφωνία Δημάρχων – Μουζάλα: Στο γήπεδο Χόκεϊ του Ελληνικού οι μετανάστες

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.