Έκλεισε το Ελληνικό με «άνωθεν» εντολή




Με πρόσχημα ότι οι εγκαταστάσεις κρίνονται μη λειτουργικές έκλεισε σήμερα το πρωί το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Ελληνικό και τα περίπου 400 άτομα που βρίσκονταν εκεί μεταφέρθηκαν με πούλμαν στο Ταε Κβον Ντο.

Ο αριθμός των μεταναστών αυτή τη στιγμή στο κλειστό γήπεδο ξεπερνά τις 2500. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί, ώστε να γίνει κατανοητό το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση, ότι το κλειστό γήπεδο πρέπει να εκκενωθεί και να παραδοθεί στις 16 Δεκεμβρίου, καθώς είναι προγραμματισμένη διεθνής αθλητική διοργάνωση.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο συνωστισμός φέρνει νεύρα

Εν τω μεταξύ, νέοι διαπληκτισμοί μεταξύ μεταναστών από το Μαρόκο και άλλες χώρες, σημειώθηκαν νωρίτερα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στο χώρο για να αποτρέψουν επεισόδια.

Η αστυνομία διαχώρισε, από τους υπόλοιπους, κάποιους μετανάστες, οι οποίοι –κατά την ίδια- προκαλούν συνεχώς προβλήματα, ενώ εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο, να οδηγηθούν σε άλλο χώρο ορισμένοι μετανάστες ώστε να αποφευχθούν νέες εντάσεις.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.