Διήμερο Προσφοράς και Εθελοντισμού




Χριστουγεννιάτικη ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους μαζί με προσφορά στον συνάνθρωπο είναι ο στόχος του Διημέρου που διοργανώνει η Δημοτική Βούληση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2014.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα “Ιωνία” της Βούλας (Λεωφόρος Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο) η Χορωδία της Βουλιαγμένης (Μη Κερδοσκοπικό Πολιτιστικό Ψυχαγωγικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο) θα ερμηνεύσει επί σκηνής αγαπημένες μελωδίες εορταστικές και όχι μόνο.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα “Ιωνία” της Βούλας (Λεωφόρος Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο) θα παρουσιαστεί το μιούζικαλ για όλη την οικογένεια “Ο μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ” του Κάρολου Ντίκενς, από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα συγκεντρώνονται ρούχα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια και τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα τεθούν στη διάθεση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.