Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στην ΠΡΑΞΗ




Από την Τετάρτη 9/12 και κάθε απόγευμα μέχρι την Πρωτοχρονιά, στο χώρο του δικτύου θα λειτουργεί 7μ.μ. με 9μ.μ. το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας.
Ατζέντες για τη νέα χρονιά, χειροποίητα γούρια και άλλα γιορτινά καλούδια φτιαγμένα με αγάπη από εμάς! Αγοράζοντας προϊόντα από το παζάρι μας, στηρίζετε τη συνέχιση της αλληλέγγυας προσπάθειάς μας, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του δικτύου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Την Κυριακή 13/12 μαζευόμαστε παρεούλα στο χώρο του δικτύου, απολαμβάνουμε τον καφέ μας, συζητάμε και δράττουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε τα …δημιουργικά μέλη της παρέας!

Το Σάββατο 19/12 μαζευόμαστε για να διασκεδάσουμε …αλληλέγγυα!
Ξεκινάμε κατά τις 8μ.μ., με μεζεδάκια, τσιπουράκια και πολλή καλή διάθεση. Ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να περάσει ένα όμορφο βράδυ μεταξύ φίλων!

Γιορτές χωρίς παιδικά χαμόγελα δε γίνεται! Το απόγευμα της Κυριακής 27/12 ο χώρος του δικτύου υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους, για διασκέδαση και εκπλήξεις!

Επισκεφθείτε το ημερολόγιο εκδηλώσεων στη σελίδα μας για να μένετε ενήμεροι για τις λεπτομέρειες των εκδηλώσεων και τυχόν αλλαγές!

Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου “Η πράξη”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.