Απάντηση στην επιστολή των τεσσάρων δημάρχων
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Ξενοφοβία και ρατσισμό στάζει η επιστολή των «τεσσάρων» προς τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής. Καθώς ο καιρός περνάει και οι δομές φιλοξενίας στο Π. Φάληρο και το Ελληνικό δεν κλείνουν, κρύος ιδρώτας φαίνεται πως έπιασε τους δημάρχους Αλίμου, Γλυφάδας, Π. Φαλήρου και Ελληνικού-Αργυρούπολης.

«Βρε λέτε αυτό που κατηγορούσαμε τον Κορτζίδη ότι θα κάνει, να γίνει επί δημαρχίας μας κι αντί για mall και μεγαλοκαρχαρίες να γεμίσει το πρώην αεροδρόμιο με ξυπόλητα τάγματα εξτρεμιστών;»
Έκατσαν λοιπόν και συνέταξαν μια επιστολή-μνημείο, να τη διαβάζεις και να ντρέπεσαι που τέτοια άτομα γίνονται δήμαρχοι, αντί να επιστρέψουν στο νηπιαγωγείο για τα βασικά: Δε δείχνουμε με το δάχτυλο, δε βρίζουμε, όλοι οι άνθρωποι έχουμε δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια και τέτοια!
Τι κι αν έθιξαν την ακαταλληλότητα των χώρων φιλοξενίας; Το ξέρουμε ότι το τελευταίο που τους νοιάζει είναι η διασφάλιση της υγείας των προσφύγων. Άλλα είναι που τους καίνε: πόσο θα συνεχιστεί το πέρα δώθε με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες δεύτερης και βάλε διαλογής! Γιατί σου λένε, δε θα κρατήσουμε εμείς αυτούς που δε θέλει ο βορράς και μάλιστα στο πολυπόθητο “φιλέτο” που τόσο καιρό λιμπιζόμαστε να δαγκώσουμε! Δύο ατυχίες-καραμπόλα πάει πολύ!Κι έτσι, αντί ν’ ανοίξουμε την οθόνη και να διαβάσουμε μια δήλωση της προκοπής, διαβάσαμε την επιστολή της ντροπής που πάει μια χαρά ασορτί με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, αυτό της φωταγώγησης των δέντρων στις πλατείες, όπου άλλα παιδιά-τα δικά μας, τα καλά-θα σπεύσουν να θαυμάσουν χρονιάρες μέρες που είναι.

Γιατί άλλο εμείς, οι ευυπόληπτοι, νομοταγείς πολίτες κι άλλο αυτοί που τους έσκασαν βόμβες στα σπίτια και στα χέρια και βρέθηκαν στην ανάγκη μας. Να φύγουνε, να πάνε αλλού και να μας αφήσουν να κάνουμε Χριστούγεννα με την ησυχία μας! Είμαστε Χριστιανοί εμείς, ορθόδοξοι και πατριώτες…

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.