Aνδρέας Κονδύλης: “Η λύση που καταλήξαμε καλύπτει όλες τις ανησυχίες μας” (VIDEO)




O δήμαρχος Αλίμου για τη συμφωνία με το υπουργείο  και τη διαμονή των μεταναστών στο γήπεδο χόκεϊ στο Ελληνικό:

«Καταλήξαμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση που καλύπτει όλες τις ανησυχίες μας, δηλαδή και την ασφάλεια και την υγεία των προσφύγων και μεταναστών που θα φιλοξενηθούν και τη δημόσια ασφάλεια και υγεία και των ευρύτερων περιοχών που θα υποδεχτούν αυτούς τους ανθρώπους. Η λύση αυτή που ευρέθη είναι σύμφωνη με όλες τις παραμέτρους, δηλαδή τις δεσμεύσεις που έχει το ελληνικό δημόσιο για την επένδυση στο χώρο, τις υποχρεώσεις και τις δυνατότητες του υπουργείου Μετανάστευσης και τη διάθεση και την επιθυμία μας να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση μιας κρίσης που έχει εθνική διάσταση και από την αντιμετώπιση της οποίας κανείς δεν πρέπει και δε μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Την Τετάρτη που έχουμε συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα κουβεντιάσουμε αναλυτικά το ζήτημα. Πρέπει όλοι οι δήμοι της χώρας να βάλουν πλάτη σε συνεργασία με το υπουργείο Μετανάστευσης»

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Συμφωνία Δημάρχων – Μουζάλα: Στο γήπεδο Χόκεϊ του Ελληνικού οι μετανάστες

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.