Βόλτα στις γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Έκανα σήμερα μια βόλτα γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο Ζησιμοπούλου Πεντέλης Πέλοπος και Αγίων Αναργύρων στο Παλαιό Φάληρο. Είχα από παλιά την εντύπωση ότι ζούμε σε έναν από τους καλύτερους δήμους της Αθήνας . Αυτή η βόλτα με έκανε να καταλάβω ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Παντού εγκατάλειψη. Σπασμένες πλάκες, παρατημένα αυτοκίνητα ,σπασμένες πινακίδες καμία πρόβλεψη να υπάρχει ορατότητα στους δρόμους .Οι ελιές από τον δέντρα δεν μαζεύονται όπως σε άλλους δήμους ώστε να μην πηγαίνουν χαμένες πέφτουν στις πλάκες και μαυρίζουν τα πάντα . Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνία πάνω θα περιμένω να δω ποια θα είναι αντίδραση του Δήμου . Από σήμερα θα κάνω μία βόλτα σε όλα τα τετράγωνα του παλιού Φαλήρου . Αύριο θα πάρουμε φωτογραφίες από ένα διπλανό τετράγωνο .

Δημοσθένης Τε

 “Παλαιό Φάληρο . Μια βόλτα στις γειτονιές του Π.Φαλήρου.

Irini Sdraka Τα περισσότερα πεζοδρόμια σε αυτή την κατάσταση είναι… Παρθενώνος, Τερψιχόρης, σπασμένα πλακάκια, πινακίδες που δεν φαίνονται καν, το να εντοπίσεις ένα πεζοδρόμιο της προκοπής είναι άθλος! Μάλλον πρέπει ο καθένας μας να αρχίσει να τραβάει φωτογραφίες, για να αποδειχθεί ότι το Π. Φάληρο δεν είναι μόνο η Μαρίνα Φλοίσβου και η παραλιακή, αλλά και οι μέσα ζώνες που έχουν παρατηθεί στην τύχη τους! (ή στην ατυχία τους!)
Δημοσθένης Τε. Κάθε μέρα θα τραβάω φωτογραφίες από ένα τετράγωνο τουλάχιστον. Από την Ζησιμοπούλου περνάει όλος ο Νότιος τομέας. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη μέρα νύχτα.
Irini Sdraka Καλή δύναμη… θα κοιτάξω κι εγώ τι μπορώ να απαθανατίσω…

Δημοσθένης Τε. Δε θα δυσκολευτής παντού υπάρχουν προβλήματα.

Georgios Rados Αυτή η εικόνα δε δικαιολογείται από τη δηλωμένη οικονομική ευρωστία του Δήμου, ούτε από την προβεβλημένη χρηστή διαχείριση του Δημάρχου.
Συνέχισε τις καταγραφές και τις κοινοποιήσεις.

Στελλα Κουγιανου Αν πας μια βόλτα στην Ζαίμη που υποτίθεται ότι είναι από τους πλέον κεντρικούς δρόμους του Π.Φαλήρου, θα δεις συγκεντρωμένες σ΄ενα δρόμο όλες τις ασχήμιες των φωτογραφιών που δημοσίευσες. Νομίζω ότι είναι μια καλή προσπάθεια από όλους μας να αποτυπώνουμε ότι μας ενοχλεί στους Δήμους , μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι!

Γιάννης Πήλιουρας Είναι πολύ καλό που ευαισθητοποιείστε για τα συγκεκριμένα θέματα. Επίσης καλό είναι να ακολουθήσετε και την οδό της ενημέρωσης των Δημοτικών οργάνων που αναλαμβάνουν τη διευθέτηση των προβλημάτων, όπου υπάρχουν. Να στε σίγουροι ότι θα υπάρξει μέριμνα για όλα αυτά, με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει ο δήμος.

Mimika Gelegeni Δεν παίζεσαι….

Δημοσθένης Τε. Από όσο ξέρω ο Δήμος μας είναι από τους πιο πλεονασματικούς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.