Συνεχίζονται τα προγράμματα “Βοήθεια στο Σπίτι” και “Μονάδες Κοινωνικής Μέριμνας”




Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Δημητρίου, κατά τη συνεδρίασή του στις 11/11/2015, ενέκρινε τη συνέχιση των προγραμμάτων “Βοήθεια στο σπίτι” και “Μονάδες Κοινωνικής Μέριμνας” και μετά την 1/1/2016, μέσω της σύναψης συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (ΕΕΤΑΑ).

Το πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι και η Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας παρέχουν οργανωμένη και συστηματική πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα, με ειδικούς επιστήμονες και καταρτισμένα στελέχη σε μη αυτοεξυπηρετούμενους συμπολίτες μας, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία, με προτεραιότητα σε αυτούς που διαβιούν μόνοι τους και το εισόδημα τους δεν τους επιτρέπει να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Συνημμένα αρχεία:

  • • Απόφαση 489/2015 του ΔΣ.
  • Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
    Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
    ( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.