Άγιος Δημήτριος: Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πρόσφυγες




Αγαπητοί γονείς,
Χιλιάδες πρόσφυγες καταφθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς ένα καλύτερο αύριο μακριά από έναν πόλεμο που συνεχίζεται.
Οι εικόνες των τελευταίων μηνών με παιδιά να παλεύουν με τα κύματα, φθάνουν καθημερινά στις οθόνες μας. Σαν άγγελοι επί γης περνούν από το θάνατο για να βγουν σε μια γη που κανείς δεν τα περιμένει…

Ας μην μένουμε θεατές… Ας κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να αγκαλιάσουμε και να προστατεύσουμε τα βήματά τους από εδώ και πέρα σ’ ένα ταξίδι που μοιάζει να μην έχει τελειωμό…
Όλοι εμείς που φροντίζουμε τα παιδιά σας/μας, ας γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά για όλα τα παιδιά κι ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια συλλογική προσφορά αλληλεγγύης και αγάπης.

Σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, από 18 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2015 συγκεντρώνουμε στο χώρο του Παιδικού Σταθμού που φιλοξενείται το παιδί σας:

• Μπιμπερό, είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια και οδοντόβουρτσες)
• Αδιάβροχα
• Γάλα σε σκόνη 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας
• Δερματολογικές κρέμες /αλοιφές βρεφικής προστασίας
• Φαρμακευτικές καραμέλες για το λαιμό για παιδιά, παυσίπονα
• Κασκόλ, σκουφιά, γάντια, κάλτσες.

Και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύτιμη!
Ευχαριστούμε πολύ!
Από τη Διεύθυνση

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ& ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟY

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.