Προληπτικός έλεγχος για τον ιό HIV και την ηπατίτιδα B και C




Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS, την 1η Δεκεμβρίου  το τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης   φιλοξενεί  την Τρίτη  1 Δεκεμβρίου  2015  από 18:00 έως 21:00 μμ  τη κινητή μονάδα  της κυβερνητικής οργάνωσης  Praksis  για προληπτικό έλεγχο  για τον ιό HIV και την ηπατίτιδα  B και C στην πλατεία του  Μετρό στο Ελληνικό.

Ο Δήμος μας συμμετέχει με μεγάλο ενδιαφέρον σε τέτοιου είδους ενέργειες ευαισθητοποίησης και πρόληψης αφού προτεραιότητα αποτελεί για όλους η υγεία των πολιτών .

Η κινητή Μονάδα που θα βρίσκεται στο μετρό, θα δώσει την δυνατότητα  σε όσους επιθυμούν να εξετασθούν, με το γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων των συγκεκριμένων  ιών, με το σάλιο ανώδυνα, ανώνυμα και εμπιστευτικά  και να ενημερωθούν για τους τρόπους μετάδοσης  και προφύλαξης από τις παραπάνω νόσους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.