Παπαγάλε θες τα capital control; Σκηνές απείρου κάλλους σε τράπεζα στον Άλιμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Της Δέσποινας Ιωάννου)

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα λαμπραντόρ, ένα τσιουάουα και ένας παπαγάλος; Όποιον και να ρωτήσω απάντηση δε θα πάρω.Όμως εγώ ξέρω. Ζουν στο ίδιο σπίτι και έχουν κοινό λογαριασμό στη τράπεζα!!!

Οι τρεις φίλοι βγήκαν σήμερα το πρωί μια βόλτα (χωρίς να φοράνε κάποιο λουράκι) μαζί με την αφεντικίνα τους, πρώτα στην αγορά της Θουκυδίδου, στον Άλιμο  και στη συνέχεια βρέθηκαν μέσα στη Τράπεζα Πειραιώς. Το λαμπραντόρ έμεινε σαν πιστός φύλακας να τους περιμένει απ΄έξω ενώ το τσιουάουα με τον παπαγάλο,διασκέδασαν ευχάριστα όσους ήταν εκείνη την ώρα μέσα.
Πήραν το νούμερο 134 και μέχρι να έρθει η σειρά τους, έκοβαν βόλτες και εξερευνούσαν τα πάντα σε όλο το κατάστημα και μάλιστα είχαν και δική τους θέση!!!
Ο παπαγάλος δεν έβαλε γλώσσα μέσα του και το έπαιζε και δύσκολος όταν του έλεγε η αφεντικίνα του προς πρέπει να κάτσει ήσυχος-ήσυχος στο ξύλο του, ενώ το μικρόσωμο τσιουάουα καμάρωνε σαν “γύφτικο σκερπάνι”.  Άντε να δούμε τι άλλο θα θαυμάσουν τα ματάκια μας!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.