“Ο λαός και η νεολαία πρέπει να είναι σε ετοιμότητα”




Η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης καταδικάζει τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στο γαλλικό λαό και ταυτόχρονα την ανησυχία της για τις εξελίξεις. Τέτοιου είδους γεγονότα αποτελούν το καλύτερο άλλοθι, για αυτούς που σχεδιάζουν στρατιωτικές επεμβάσεις και νέα μέτρα καταστολής σε βάρος των λαών.
ΝΑΤΟ, ΕΕ και λοιπές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις τρέφουν τα τέρατα των ισλαμοφασιστών, είναι οι ίδιοι που κατασκευάζουν και εξοπλίζουν τέτοιες είδους οργανώσεις, ώστε να αποσταθεροποιούν χώρες και να δικαιολογούν τους πολέμους τους. Είναι οι ίδιοι που λεηλατούν οικονομικά λαούς οδηγώντας εκατομμύρια ανθρώπους στη φτώχεια και την προσφυγιά.
Δυστυχώς ήδη και στη χώρα μας, όπως σ όλη την Ευρώπη, διάφοροι κύκλοι ρίχνουν το ανάθεμα στους πρόσφυγες χωρίς να βλέπουν πως και αυτοί είναι θύματα των τζιχαντιστών. Ο λαός και η νεολαία πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, να αντισταθούν στην μισαλλοδοξία και ξενοφοβία, να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε κάθε είδους πολεμικά σχέδια και αυταρχικές πολιτικές που ετοιμάζονται να επιβάλλουν εις βάρος του.
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, να πάρουν μέρος στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία του Πολυτεχνείου την Τρίτη 17 Νοεμβρίου διαδηλώνοντας μαζί με όλο τον λαό για μια κοινωνία χωρίς φασισμό, κρίσεις και πολέμους.

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.