Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ελληνικό και στη Γλυφάδα λόγω διεξαγωγής του Αγώνα Δρόμου Υγείας




Λόγω διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης (33ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ και 2 χλμ.), την Κυριακή 22.11.2015 κατά τις ώρες 09.30΄ έως 13.00΄, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κατωτέρω λεωφόρους και οδούς των Δήμων Αργυρούπολης – Ελληνικού και Γλυφάδας, ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της από την είσοδο – έξοδο του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά μέχρι την οδό Ευρυάλης.
  • Οδός Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρ. Λαμπράκη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, είναι ο πρώτος Σύλλογος Δρομέων που ιδρύθηκε στην Ελλάδα  το 1981.

Το  μήνυμά του είναι: “ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ”

Μέσα από τις αγωνιστικές και άλλες εκδηλώσεις του, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προσπαθεί  να διαδώσει με κάθε νόμιμο μέσο το Λαϊκό Μαζικό Αθλητισμό (Λ.Μ.Α.) γιατί πιστεύει ότι  ο αθλητισμός είναι δικαίωμα κάθε Πολίτη και πρέπει να του δίνονται οι ευκαιρίες και τα μέσα να αθλείται.

Τριάντα χρόνια ιστορίας και η αρχή μιας νέας δεκαετίας μας βρίσκουν έτοιμους, μικρούς και μεγάλους δρομείς. Τις καινούργιες σελίδες της ιστορίας του ΣΔΥΑ θα τις γράψουμε ΜΑΖΙ, τρέχοντας, μέσα από τις πολλές δραστηριότητες του ΣΔΥΑ, προσφορά στην κοινωνία μας και στον πολιτισμό μας.

www.athenshealthrun.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.