Η ανάπλαση του πάρκου της Αφροδίτης (ΕΙΚΟΝΕΣ)
(Aπό το site του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Στην Ελλάδα της κρίσης ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σπάει όλα τα ρεκόρ για το πρόγραμμα έργων το 2016 . Από 600 χιλιάδες που ήταν τα προηγούμενα χρόνια εκτοξεύτηκε κατά 500% σε 6 εκατομμύρια περίπου.

Το Ελληνικό στα νέα έργα υποδομής θα έχει  την μερίδα του Λέοντος αφού υστερεί σε υποδομές και έργα ανάπτυξης σε σχέση με την Αργυρούπολη .

Ανάπλαση του πάρκου Αφροδίτης (εκεί που ήταν το Λούνα Παρκ), υπογειοποιημένοι κάδοι, όμβρια ύδατα, αποκατάσταση πεζοδρομίων, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ελληνικό, είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα έργα που θα ξεκινήσουν το 2016 και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια, από τον δήμο αλλά και το Πράσινο Ταμείο .

Πως τα καταφέραμε ;

Την απάντηση την έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος ο δήμαρχος:

«Εγκαταλείψαμε ως δήμος την στείρα αντικυβερνητική πολιτική, τις διαδηλώσεις, τα πανό και τις διαμαρτυρίες . Σηκώσαμε τα μανίκια και ριχτήκαμε στην δουλειά με στόχο, οργανωμένα, μεθοδικά και επιστημονικά, να ετοιμάσουμε έργα και μελέτες για χρηματοδοτήσεις . Αξιοποιήσαμε όσες επίσης  βρήκαμε αραχνιασμένες στα συρτάρια και συνεργαστήκαμε δίχως κόμπλεξ με όποιον μπορούσε να διευθύνει.

Ευχαριστώ όλους τους φορείς, την περιφέρεια και το Πράσινο Ταμείο για την θετική αντιμετώπιση αλλά κυρίως τις υπηρεσίες του δήμου που ετοίμασαν τους φακέλους για τα έργα» .

Νοικοκυρεύουμε μέρα με την μέρα την πόλη μας !      

(Oι φωτογραφίες είναι από τη μελέτη για την ανάπλαση του Πάρκου Αφροδίτης στο Ελληνικό)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.