Γλυφάδα: Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο




Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 4η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση έκθεσης εσόδων-εξόδων 3ου τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2015 (σχετ. απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)

2. Καθορισμός του συντελεστή του φόρου στους ηλεκτροδοτούμενους χώρους για το έτος 2016 . (σχετ. απόφαση Οικονομικής Επιτροπής )

3. Καθορισμός του ύψους των συντελεστών του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας – φωτισμού για το έτος 2016. (σχετ. απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)

4. Έγκριση κανονισμού παραχώρησης ακινήτων του Δήμου για πραγματοποίηση πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων (σχετ. απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)

5. Καθορισμός τελών χρήσης παραχώρησης ακινήτων του Δήμου για πραγματοποίηση πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων (σχετ. απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)

6. Έγκριση της εκμίσθωσης κοινόχρηστων χώρων για την εγκατάσταση ισάριθμων σταθμών κοινόχρηστων ποδηλάτων.

7. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού 6.363,30 € από μέρισμα της Εταιρείας Παροχής
Φυσικού Αερίου – Κατανομή έτους 2014 και καθορισμός της δαπάνης που θα χρηματοδοτηθεί από το πιο πάνω ποσό.

8. Αποδοχή χρηματικού ποσού 114.100,00 € , που αντιστοιχεί στο Δήμο μας, από κατανομή πιστώσεων της ΣΑΤΑ έτους 2015 για συντήρηση – επισκευή σχολικών κτιρίων και καθορισμός του έργου που θα χρηματοδοτηθεί από το πιο πάνω ποσό.

9. Επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν αχρεώστητα (σχετ. (1) αίτηση)

10. Λήψη απόφασης για συμπλήρωση της με αρ. 8/2015 προηγούμενης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά χαρακτηρισμό Κωδικών Αριθμών του Προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου οικ.έτους 2015, ως δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

11. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας με τίτλο «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού ».

12. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση των προσφύγων» .

13. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια συστημάτων οδικής ασφάλειας – μειωτήρες ταχύτητας» .

14. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια αντιολισθητικών ταπήτων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους» .

15. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της εργασίας με τίτλο «Κατασκευή πεζοδρομίων». (υλοποίηση για το έτος 2016)

16. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσίες συντήρησης πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων». (υλοποίηση για το έτος 2016)

17. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας με τίτλο «Συντηρήσεις οδών». (υλοποίηση για το έτος 2016)

18. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια οικοδομικών υλικών» . (υλοποίηση για το έτος 2016)

19. Παράταση άδειας για κλάδεμα δένδρων από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.