“Από εδώ και στο εξής, οι ευθύνες όλων μεγαλώνουν”




(Σύλλογος Διεκδίκησης 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Βούλας)

Κατά τον απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας του, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κύριος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα του 3ου Γυμνασίου Λυκείου, που επί πολλά χρόνια ταλανίζει την πόλη μας.

Για πρώτη φορά ακούσαμε από επίσημα χείλη συγκεκριμένη λύση για την κατοχύρωση χώρου για το σχολείο. Μία λύση που δίνεται ύστερα από δωρεά του Συλλόγου Μικρασιατών (Σ.Α.Α.Κ) προς τον Δήμο. Η λύση αυτή αφορά το παλιό λατομείο, έναν χώρο που κατ’ επανάληψη έχει προτείνει ο Σύλλογός μας ως έναν από τους ενδεδειγμένους για το σχολείο.

Χαιρετίζουμε την εξαγγελία αυτή, η υλοποίηση της οποίας, όχι μόνο θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα της Βούλας, αλλά θα αναδείξει τις προσπάθειες όλων αυτών που επέμειναν να διεκδικούν το δικαίωμα των παιδιών της πόλης μας για καινούρια σχολεία, για σύγχρονες αίθουσες και όχι container, για αναβάθμιση της εκπαίδευσης σε τοπικό επίπεδο.

Από εδώ και στο εξής, οι ευθύνες όλων μεγαλώνουν. Περιμένουμε από την Δημοτική Αρχή και τους δωρητές του οικοπέδου να κάνουν πράξη το συντομότερο δυνατόν αυτή την σημαντική εξαγγελία.

Τώρα που φαίνεται ότι κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα, οφείλουμε να φθάσουμε σύντομα στο τέλος. Είναι ευθύνη όλων μας απέναντι στη νέα γενιά της πόλης και απέναντι στις επόμενες γενιές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.