“Έτσι προσπάθησαν να μου κλέψουν το παιδί” (VIDEO)




Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί του Σαββάτου μία μάνα από την Βάρη, όταν μία γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει το 3χρονο αγοράκι της μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”: «Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος. O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημειώνει.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 ΠΗΓΗ: enikos.gr

Απόπειρα απαγωγής τρίχρονου αγοριού από σούπερ μάρκετ, στη Βάρη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.